Træpiller på tilbud – god information om træpiller på tilbud

Anvender du træpiller til opvarmning af en ejendom så få præcis information om træpiller på tilbud. Find træpiller af høj kvalitet på tilbud og spar masser af penge på elregningen samtidig med, at du holder huset varmt

Er du en af mange danskere, som anvender træpiller til at fyre op med, så læs her, hvordan du kan finde træpiller på tilbud til lave og fordelagtige priser. Træpiller er efterhånden blevet en særdeles populær fyringskilde, som er et både billigt og miljømæssig stærkt alternativ til traditionelle energiformer såsom olie, kul og naturgas. Samtidig er træpiller, anvendt via et stoker-fyr eller en pilleovn, også en langt hurtigere og mere effektiv brændselsform end traditionelle brændestykker.

Skal jeg købe 6- eller 8-millimeter træpiller?

Når du er på udkig efter træpiller på tilbud, så skal du også vælge hvilken slags træpiller, du ønsker. De to mest populære træpiller i Danmark har her en diameter på henholdsvis 6 og 8 millimeter.

Brandværdien af begge typer er den samme, men tit kan der være forskel på, hvordan du kan bruge dem: Nogle pille-ovne og stoker-fyr fungerer bedst med én type pille, mens andre fungerer bedst med en anden type. Tal i denne forbindelse med producenten af din ovn eller fyr for at finde ud af, hvilken træpille du bør bruge.

Kvalitet mht. træpiller på tilbud

Markedet er i dag fyldt med træpiller og i særdeleshed træpiller på tilbud. Før du hiver Dankortet ud og bestiller en omgang af de billigste træpiller, som du overhovedet kan finde, så skal du være sikker på, at træpillerne har den fornødne kvalitet. Vigtige faktorer er især brandværdien af træpillerne, askeindholdet (som helst ikke må være over 0,5 %), vandindholdet og svovlindholdet.

Ligeledes bør du i forbindelse med træpiller på tilbud undersøge, hvor stort træindholdet er i træpillerne. Dette lyder måske besynderligt, men faktisk er der en lang række andre materialer – halm, frugtrester, hør og meget mere – som producenterne lovligt kan tilsætte træpillerne. Imidlertid mindskes brandværdien jo mere ikke-træ, der blandes i, så sørg derfor for at træpillerne har et højt træindhold. Træindholdet er i denne forbindelse ikke overraskende højest i lavsæsonen om sommeren og lavest i højsæsonen i løbet af vinteren og efteråret