Køb træpiller online – køb hele dit forbrug af træpiller online

Opvarmer du din ejendom med træpiller, så køb dine træpiller online. Køb af træpiller online er en både effektiv og hurtig metode, som sparer dig besværet med at skulle forbi din lokale træpille-forhandler.

Vil du gerne til at anvende træpiller til opvarmning af huset, men ved ikke hvor du skal købe dem? Hvis det er situationen med dig så overvej køb af træpiller online. Køb af træpiller online er en nem, enkel og hurtig løsning for de folk, som har en travl hverdag, og som ikke lige har tid til at tage et smut forbi den nærmeste forhandler af træpiller.

Køb dine træpiller online

Den primære fordel ved køb af træpiller online er, at det er en let og hurtig metode at klare dine indkøb på. I forbindelse med de fleste køb af træpiller vil det desuden være inklusiv levering, således at du ikke selv skal af sted med traileren til din træpilleforhandler.

Træpiller leveres i de fleste tilfælde på paller, som vil rumme i underkanten af 1 ton, som typisk vil være på mellem 800 og 900 kilo. Træpillerne vil som regel være fremme i løbet af få dage samtidig med, at mange forhandlere tilbyder mængderabat ved køb af flere paller med træpiller.

Forskellige typer af træpiller

Danmarks træpille-brugere foretrækker især to slags træpiller: Dem med en diameter på 6 millimeter og dem med en diameter på 8 millimeter. Blandt disse er 8 millimeter-piller de mest populære, mens at 6 millimeter kan være at foretrække, når du anvender et træpille- eller stoker-fyr med en lille tilføringskanal. Kvaliteten og brandværdien for 6- og 8 millimeter-piller er den samme, hvor den eneste forskel altså er størrelsen.

Priser på træpiller købt online

Prisen for en palle træpiller svinger naturligvis fra forhandler til forhandler. Dog vil en palle træpiller med 800-900 kilo træpiller typisk koste lidt under 2000 kroner. Dette giver en kilo-pris på mellem 2 og 2,5 kroner, hvilket alt andet lige må betragtes som en yderst fair pris for et af Danmarks bedste og mest miljørene fyringsprodukter.

Kilo-prisen ved køb af træpiller online kan ofte reduceres yderligere ved køb af mange paller, ligesom at prisen naturligvis også svinger med kvaliteten af træpillerne. Træpiller kan indeholde mange andre produkter end blot træ, og den generelle regel er her, at jo mindre træ, der er i dine træpiller, jo lavere vil prisen også være. Udover træ kan dine træpiller blandt andet også bestå af materialer såsom halm, grøntpiller, malt, frugtrester, ubehandlet korn og frø, bomuld, hør samt kerner og sten fra frugter og bær.