Billige træpiller – invester i markedets billigste træpiller og gør miljøet en tjeneste

Opvarmer du huset med træpiller så lær mere om, hvor du finder de billigste træpiller i Danmark. Billige træpiller er en god investering, når du gerne vil have en hurtig og effektiv husopvarmning uden at skade miljøet

Bruger du træpiller til at fyre op i huset, så er du garanteret også interesseret i at finde de billigste træpiller, som markedet har at tilbyde. Udbuddet inden for træpiller er særdeles stort, bredt og varieret, og du kan finde billige træpiller i mange forskellige udgaver. Denne artikel vil forklare mere om, hvordan du kan finde billige træpiller, som stadig har en god brandværdi.

Hold øjnene åbne, når du leder efter markedets billigste træpiller

Efterhånden som træpiller er blevet et stadigt mere populært fyringsmiddel, har det også betydet, at konkurrencen mellem de enkelte forhandlere er blevet skarpere. Dette har betydet, at du i dag kan finde træpiller i mange forskellige prislejer i forskellig kvalitet.

Før du tager imod det første det bedste tilbud med de billigste træpiller, så er der dog et par forhold, som du skal være opmærksom på. I særdeleshed skal du undersøge kvaliteten af de billige træpiller, for hvis de ikke brænder, som de skal, så kan den billigere købspris hurtigt blive opslugt af den lavere brandværdi. Et af de vigtigste forhold er den såkaldte askeprocent, som ikke bør overstige 0,5 procent.

Derudover bør vandindholdet i pillerne helst ikke være på mere end 8 procent, ligesom at svovlindholdet gerne skulle være under 0,1 procent. Endelig bør energi-indholdet i træpillerne ikke være mindre end 4 kilowatt per time og gerne helt op til 4,8 kilowatt per time.

Priser på billige træpiller

Priser på træpiller svinger utroligt meget. Dog vil en typisk pris for lidt under et ton træpiller som regel befinde sig på mellem 1600 til 2000 kroner. Dette gælder uanset, om du køber de populære 8-millimeter-træpiller eller de lidt mindre 6 millimeter-træpiller.

Ofte kan du finde gode tilbud på importerede træpiller, som i mange tilfælde vil være billigere end dansk-producerede piller. Danmark importerer store mængder af træpiller fra Estland, Letland og Litauen, ligesom at vi også henter mange træpiller hjem fra Tyskland, Polen, Sverige, Norge og Finland.

En anden metode, som mange forbrugere benytter, er at bestille billige træpiller direkte hos tyske firmaer umiddelbart syd for grænsen. Selv med de yderligere fragtomkostninger kan dette ofte spare dig adskillige hundrede kroner.

Endelig kan du også spare mange penge ved at købe dine træpiller på det rigtige tidspunkt i løbet af året. Træpiller er en vare med en pris, som er særdeles sæsonfølsom, så sørg her for at købe store forsyninger af træpiller om sommeren, før priserne går op i løbet af efteråret og vinteren