Billige og gode tyske træpiller – invester i billige træpiller fra Tyskland

Er du en af mange danskere, som fyrer med træpiller, så lær mere om billige tyske træpiller. Billige træpiller fra Tyskland er et produkt af god kvalitet, som i mange tilfælde vil være billigere end danske træpiller.

Bruger du træpiller til at opvarme ejendommen, og vil du gerne reducere dine udgifter en smule? Hvis det er sådan, du har det, så bør du overveje at investere i billige træpiller fra Tyskland. Træpiller er allerede et billigt fyringsmiddel, men hvis du gerne vil minimere energi-udgifterne endnu mere, så anbefaler vi, at du køber tyske træpiller. Billige træpiller fra Tyskland er kendetegnet ved faste lave priser og god tysk kvalitet.

Billige tyske træpiller – en god investering

Den primære grund til, at du bør investere i tyske træpiller er, at de i mange tilfælde er væsentligt billigere end danske træpiller. Derudover er tyske træpiller også karakteriseret ved en god og stabil kvalitet på højde med de danske træpiller.

Prisen på lidt under et ton tyske træpiller vil i de fleste tilfælde befinde sig på mellem 1500 og 1800 kroner. Dette er langt under det danske gennemsnit, hvor lidt under et ton træpiller som oftest vil koste mellem 1600 og 2200 kroner. En af de primære grunde til, at træpiller fra Tyskland er billigere er, at deres moms på biobrændsel er på blot 7 procent.

To forskellige måder at købe billige træpiller fra Tyskland

Når du skal ’have fat’ på dine billige træpiller fra Tyskland, så har du især to forskellige metoder at skaffe dem på. For det første kan du købe dem via nogle af de mange danske forhandlere, som sælger træpiller. Fordelen ved dette er, at det er nemt og enkelt: Du ringer bare det danske firma op, og så kan de som regel være behjælpelig med at sende dine nye billige træpiller fra Tyskland til din hjemmeadresse. En god oversigt over danske priser på træpiller kan her findes på hjemmesider såsom traepillepriser.dk og stokerpiller.dk.

For det andet kan du bestille dine træpiller direkte hos tyske firmaer. Mange af disse virksomheder ligger umiddelbart syd for grænsen i nærheden af Flensborg. Gevinsten ved at benytte denne metode er, at prisen på træpillerne er lavere i og med, at der ikke er noget mellemled i form af en dansk virksomhed. Derudover sparer du også penge på ikke at skulle betale 25 procent i danske moms.

Endelig er disse tyske firmaer naturligvis vant til at handle med danske kunder, og det eneste vigtige spørgsmål, du skal have afklaret, er spørgsmål omkring transport, og hvorvidt de sender pillerne til dig, eller om du selv skal ned og hente dem syd for grænsen. Uanset hvilken løsning du vælger, så vil træpiller fra Tyskland i de fleste tilfælde være en rigtig god handel, som kan spare dig adskillige hundrede kroner per palle træpiller.